Gashäll från MyRangeCooker.se

Har du alltid drömt om känslan av en stor gasspis i ditt hem men har inte platsen för en spis? Då är en inbyggbar gashäll lösningen! En inbyggbar gashäll är ett bra sätt att spara plats i ditt kök utan att tumma på kvalitén av dina vitvaror.

Den som fastnat för att laga mat med en gashäll vet att precisionen av temperatur och möjligheten att snabbt och steglöst reglera temperaturen är unik för en gasbrännare. Sådan precision går inte att uppnå på någon annan typ av häll. Gashällen fångar matlagningens gedigna hantverk och är tveklöst alla kockars självklara val. Du behöver inte tänka på att köpa speciella grytor och kastruller, på en gashäll passar alla!


Lofra - Gashäll Dolce Vita 60 cm

Effektiv 60 cm bred gashäll från italienska Lofra. Dolce Vita är Lofras Premium kollektion och kännetecknas av genuin kvalitet, eleganta detaljer och teknik i framkant. Lofra - en liten bit av Italien i ditt kök!

- 4 gasbrännare varav en högeffektiv wokbrännare
- Eleganta och exklusiva vred
- Välj mellan 3 olika detaljfärger
- Elektrisk gaständare (med lågfelsbrytare för extra säkerhet)

Läs mer
 Lofra - Gashäll Dolce Vita 90 cm Svart

Effektiv 90 cm bred gashäll från italienska Lofra. Dolce Vita är Lofras Premium kollektion och kännetecknas av genuin kvalitet, eleganta detaljer och teknik i framkant. Lofra - en liten bit av Italien i ditt kök!

- 5 st gasbrännare varav en högeffektiv wokbrännare
- Eleganta och exklusiva vred.
- Välj mellan 3 olika detaljfärger
- Elektrisk gaständare (med lågfelsbrytare för extra säkerhet)

Läs mer
 Lofra Nettuno - Gas- och induktionshäll 90 cm (mattsvart)

Variera din matlagning med en modern inbyggbar häll från italienska Lofra! Denna kombinerade induktionshäll och gashäll erbjuder två sätt att laga mat i en och samma häll. Lofras inbyggbara gas- och induktionshäll är utrustad med 4 gasbrännare och 2 induktionszoner. Hällen har en mattsvart finish med vred i krom och integreras snyggt i köksbänken. Passar dig som vill ha en modern, tålig och effektiv häll som lyfter både köket och matlagningen.

- 4 gasbrännare
- 2 induktionszoner
- Detaljer i krom

Läs mer
 Kundtjänst

Måndag-Fredag: 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Betalning

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i hela
landet. Läs mer >