KATEGORIER

Betalning

Varumärken

Köp ett färdigt spispaket


Passa på att köpa spis, fläkt och stänkskydd samtidigt till ett mycket förmånligt pris!
Köp ditt spispaket här >

Induktionsspisar


Skapa en stilren och modern look i ditt kök med en induktionsspis.
Köp induktionsspis här >

Köp både en spis och vinkylFå 30% rabatt när du köper både en spis och vinkyl från oss.
Se våra paket här >

Hitta rätt Range Cooker!

Köpguide


Välkommen till vår köpguide. Här försöker vi på ett enkelt sätt förklara vad som kan vara bra att tänka på innan ert köp av en Range Cooker. Här hittar ni exempelvis information om vilka olika stilar, storlekar och hällar som finns att välja på. Ni hittar även lite information om hur en installation av en gasspis går till samt vilka säkerhetsaspekter som finns att tänka på.

Har du fortfarande frågor efter att ha tagit del av vår köpguide är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så svarar vi på dina frågor via mail eller telefon.


Vad är en Range Cooker?

Med en Range Cooker menas oftast en bredare spis (med plats för två eller fler ugnar) och ett större antal gasbrännare. På MyRangeCooker.se erbjuder vi Range Cookers i alla dess varianter, storlekar och färger. Hos oss kan du välja spisar med gashäll, keramik häll eller induktionshäll. Bland vårt sortiment hittar du varumärken från många olika länder i Europa. Är du ute efter något vi inte har uppe på hemsidan får du gärna kontakta oss på kundtjänst, så ska vi försöka hjälpa till!


Vilken design ska jag välja?

Italiensk spisdesign

Den italienska spisstilen känns igen på den eleganta designen som gärna präglas av krom- eller mässingsdetaljer. Den italienska spisdesignen finner du hos Bertazzoni, Lofra och Ilve. Unna dig själv och ditt kök en spis präglad av italiensk lyx!


Se alla produkter >
Engelsk spisdesign

Om du är ute efter den klassiska Range Cookern, är den engelska stilen någonting för dig! Inspirerad av den legendariska AGA-modellen och med dess mjuka former är detta en klassiker i många engelska hem. Den engelska spisdesignen finner du hos Falcon.


Se alla produkter >
Fransk spisdesign

Den franska stilen kännetecknas av rena linjer, bearbetade ytor i borstad krom, stjärnformade reglage och extra hög effektivitet. Lacanche, La Cornue och Elise – är alla spisar som utmärks med den franska känslan. Låt den franska spisdesignen inspirera dig till en djupdykning i den kulinariska matkonsten och väcka din gastronomiska ådra.


Se alla produkter >

Vilken storlek ska jag välja?Range Cooker

En riktig Range Cooker är minst 90 cm bred och finns i många olika storlekar (upp till 200 cm). Den vanligaste bredden på en Range Cooker är dock 110 cm då denna storlek ger ordentligt med plats för extra ugnar (och har ofta upp till 8 gasbrännare). På MyRangecooker.se erbjuder vi en stor variation av olika Range Cookers med bredden 90 till 120 cm. Ovan illustreras skillnaden på spisarna i storleken 90 till 110 cm.


Mini Range Cooker

Under senare år har en del midre (Mini Range Cookers) dykt upp på marknaden. Mini Range Cookers är charmiga mindre spisar som till utseendet liknar de större spisarna, fast i en mindre version. De har också vissa funktioner som de större spisarna har och här på MyRangecooker.se hittar du Mini Range Cookers i bredden 60 cm.


Vilken häll ska jag välja?

Dagens Range Cookers går (i de flesta fall) att få med gashäll, keramisk häll eller induktionshäll. För dig som verkligen vill laga mat på en riktig Range Cooker, eller för dig som är kock, rekommenderar vi dock gashäll! Har du anslutning till stadsgasnät är det väldigt enkelt att installera en Range Cooker. Har du dock inte tillgång till stadsnätet kan du istället installera gasoltuber. Vi hjälper dig med hela installationen av din spis när du handlar en spis av oss. Kontakta gärna oss på kundtjänst.

För dig som inte har tillgång till gas (och inte vill installera gasoltuber) kan du istället välja den klassiska keramiska hällen. Den keramiska hällen är pålitlig och reagerar inte så snabbt när temperaturen ändras. På senare år har dock induktionshällen etablerat sig starkt på marknaden och många väljer därför den idag på grund av dess smidighet, moderna design och att den svarar snabbt på effektförändringar. Induktionshällen är även väldigt enkel att rengöra och energieffektiv. Om du funderar på att investera i en induktionshäll ska du vara medveten om att man tappar lite av gashällens snabbhet och styrka, samt att alla kastruller och stekpannor inte fungerar med induktionshällen om måste därför bytas ut.

Installation av gasspis

Vi hjälper gärna till med installationen av din spis, och i vissa fall är detta ett krav från leverantörerna för att garantin ska gälla. Läs vår guide om installationshjälp för mer information.Kundtjänst

Mån-fre 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

KUNDBETYG

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i
hela
landet.

Läs mer >