Range Cookers från MyRangeCooker.se

KATEGORIER

Handla säkert

PriceRunner Köpskydd

Varumärken

Presentkort

Köp ett färdigt spispaket


Passa på att köpa spis, fläkt och stänkskydd samtidigt till ett mycket förmånligt pris!
Köp ditt spispaket här >

Induktionsspisar


Skapa en stilren och modern look i ditt kök med en induktionsspis.
Köp induktionsspis här >

En inbyggbar induktionshäll ger ditt kök en ultramodern och stilren look. Vi erbjuder inbyggbara induktionshällar från italienska varumärken som Lofra och Bertazzoni - stilfulla hällar av genuin kvalitet.


Bertazzoni - Modern Induktionshäll 90 cm med 3 multizoner - P906IM3G5NE

En inbyggbar induktionshäll från Bertazzoni med extra multizoner för en komplett matlagningsupplevelse! Induktionshällen är 90 cm bred och erbjuder många moderna och praktiska funktioner som underlättar tidspressade dagar. Spisen har 6 induktionszoner, 3 multizoner samt en bryggzon som låter dig specificera matlagningsområdet utefter din utrustning. Inbyggd timer, barnlås och touchkontroll där du smidigt kan välja mellan 15 effektnivåer inkl. boosters i alla zoner för ännu snabbare matlagning. En utomordentlig och rejäl induktionshäll för såväl matentusiasten som den stora familjen.

- 6 induktionszoner och 3 multizoner
- Modern och stilren design
- 15 effektnivåer ink. booster
- Enkel att hantera via touchkontroll (slim slide)

Läs mer
 Steel Ascot - Induktionshäll 90 cm (Rostfri/krom)

Skapa elegans i ditt kök genom små detaljer! En klassisk inbyggbar induktionshäll 90 cm från italienska Steel. Induktionshällen ingår i serien Ascot som kännetecknas av modern design med inspiration och detaljer i brittisk stil. Denna induktionshäll har ett stilfullt yttre i rostfritt med vackra utsmyckade vred i krom, 5 effektiva induktionszoner och digital display som snabbt hjälper dig att hitta den perfekta temperaturen. Induktionshällen från Ascot ger dig möjlighet att laga mat med stil alla dagar i veckan!

- 5 Induktionszoner
- Elegant och modern design
- Finns i 9 färger och 4 detaljfärger
- Exklusiva vred i brittisk stil

Läs mer
 Steel - Genesi - Induktionshäll 90 cm - Rostfri/Krom

Funktionell induktionshäll för den professionella hemmakocken! Genesis - en modern inbyggbar induktionshäll från italienska Steel. En clean och stilren finish i rostfritt stål av hög kvalitet och exklusiva detaljer i krom som ger dig en förstklassig upplevelse och känsla att laga mat i ett äkta restaurangkök. Denna induktionshäll är 90 cm bred, en stor matlagningsyta med flexinduktion och 5 effektiva induktionszoner som regleras enkelt via frontbelagda vred. En spishäll med massor av karaktär för den riktiga matentusiasten!

- Modern och stilren finish i borstad stål
- Flexinduktion med 5 matlagningszoner
- Exklusiva vred i krom

Läs mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induktionshäll 90 cm (Rostfri)

Enfasi-Design40 - En professionell induktionsspis från italienska steel, som levererar en träffsäker matlagningsupplevelse i köket! Stilsäker och rymlig induktionsspis i rostfri finish, med reglerbara vred i borstat stål som hanteras enkelt via frontpanelen. Denna induktionshäll är 90 cm bred, har 3 kraftfulla induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner och där samtliga zoner kan användas med smart boost-funktion. Utmärkt och enkel att använda vid olika typer av matlagningsstilar - perfekt när du vill tillaga och bereda fler rätter samtidigt!

- 3 induktionszoner & 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del av Enfasi-kollektionen
- Ger ditt kök en enhetlig look
Läs mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induktionshäll 90 cm - All Black

Enfasi-Design40 - En professionell induktionsspis från italienska steel. Exklusiv mattsvart finish i industriell design som levererar en träffsäker matlagningsupplevelse i köket! En stilsäker och rymlig spis att laga mat på, med svarta ställbara vred som hanteras enkelt via frontpanelen. Denna induktionshäll är 90 cm bred, har 3 kraftfulla induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner och där samtliga zoner kan användas med smart boost-funktion. Utmärkt och enkel att använda vid olika typer av matlagningsstilar - perfekt när du vill tillaga och bereda fler rätter samtidigt!

- 3 induktionszoner & 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del av Enfasi-kollektionen
- Ger ditt kök en enhetlig look

Läs mer
 Kundtjänst

Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Betalning

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i hela
landet. Läs mer >