Range Cookers från MyRangeCooker.se

Här hittar du praktiska köksredskap som både underlättar och gör matlagningsprocessen i köket roligare.
Vargen & Thor - KROMA

Lyxa till matlagningen med vackra kastruller från Vargen & Thor. Exklusivt grytset om 3 delar, unik skimrande silvrig design av hamrad och polerat rostfritt stål. I detta set får du en stekpanna - 28 cm av MODELL M, kastrullerna TEDDY á 1,6L och PIXEL á 4L - Med fina grytor blir det en fröjd att laga mat!

Läs mer
 Vargen & Thor - TEDDY Kastrull

Exklusiv kastrull från Vargen & Thor i skimrande, silvrig design. Denna kastrull rymmer 1,6 L och har en unikt hamrad yta i rostfritt stål. Modell TEDDY är del av KROMA-serien och kan köpas tillsammans med matchande gryta och stekpanna i samma eleganta design.

Läs mer
 Vargen & Thor - PIXEL - Gryta

Exklusiv gryta från Vargen & Thor i skimrande, silvrig design. Denna kastrull rymmer 4 L och har en unikt hamrad yta i rostfritt stål. Modell PIXEL är del av KROMA-serien och kan köpas tillsammans med matchande kastrull och stekpanna med samma eleganta finish.

Läs mer
 Vargen & Thor - MODELL M Stekpanna

Exklusiv stekpanna från Vargen & Thor i skimrande, silvrig design. Denna stekpanna är 28 cm i diameter, har värmesäkert handtag och en unikt hamrad yta i rostfritt stål. Modell M är del av KROMA-serien och kan köpas tillsammans med matchande gryta och kastrull med samma eleganta finish.

Läs mer
 Vargen & Thor - ARVET Small

Matcha detaljerna på din spis med en traktörpanna och en kniv i svart och mässing! MODELL Xb är en traktörpanna à 28 cm med hamrad svart yta och snabb och jämn värmespridning. Kockkniven ROY har äkta mässing i botten, är greppvänlig och ger perfekt balans i handen.

Läs mer
 Vargen & Thor - ARVET Medium

Matcha detaljerna på din spis med en traktörpanna, en kastrull och en kniv i svart och mässing! MODELL Xb är en traktörpanna à 28 cm med hamrad svart yta och snabb och jämn värmespridning. Kastrullen VIGGO i samma design mäter 16 cm i diameter och ämnar sig perfekt för t.ex. såstillredning. Kockkniven ROY har äkta mässing i botten, är greppvänlig och ger perfekt balans i handen.

Läs mer
 Vargen & Thor - VIGGO Kastrull

En klassiker från Vargen & Thor! Kastrullen VIGGO kommer i en svårslagen kombination av mattsvart och mässing. Kastrullen har en unikt hamrad yta och insida i borstad rostfritt stål. Garanterar snabb och jämn värmespridning. VIGGO kan köpas i ett set tillsammans med stekpanna och kniv i samma färgskala.

Läs mer
 Vargen & Thor - MODELL Xb Stekpanna

En klassiker från Vargen & Thor! Stekpannan MODELL Xb kommer i en svårslagen kombination av mattsvart och mässing. Stekpannan har en unikt hamrad yta och insida i borstad rostfritt stål. Garanterar snabb och jämn värmespridning. MODELL Xb kan köpas i ett set tillsammans med kastrull och kniv i samma färgskala.

Läs mer
 Vargen & Thor - ROY Kockkniv

Denna vassa kockkniv kallad ROY har ett mattsvart handtag med äkta mässing i botten. Kniven är greppvänlig och ger perfekt balans i handen. Kan köpas tillsammans med stekpanna och kastrull med samma vackra kombination av mattsvart och mässing.

Läs mer
 Vargen & Thor - MJÖLNER Deluxe

Ett fint kök förtjänar ett minst lika fint köksset! MJÖLNER är Vargen & Thors unika serie med kastruller, stekpannor och bestick i hamrat koppar. I detta set får du kockkniven ROY, traktörpannan Modell X, kastrullerna VERA à 1L och MIRANDA à 4L samt FENIX COPPER, ett bestickset om 16 delar.

Läs mer
 Vargen & Thor - VERA Kastrull

Kastrull med unikt hamrad yta i äkta koppar. Kastrullen VERA från Vargen & Thor är 16 cm i diameter, har värmesäkra handtag och kan användas på induktionshäll. VERA kan matchas med andra köksredskap i den glänsande kopparserien MJÖLNER.

Klik her for flere billeder og mere information
 Vargen & Thor - MIRANDA Gryta

Gryta med unikt hamrad yta i äkta koppar. Grytan MIRANDA från Vargen & Thor rymmer 4 L, har värmesäkra handtag och kan användas på induktionshäll. MIRANDA kan matchas med andra köksredskap i den glänsande kopparserien MJÖLNER.

Läs mer
 Vargen & Thor - MODELL Y Traktörpanna

Traktörpanna med unikt hamrad yta i äkta koppar. Traktörpannan MODELL Y kan användas både som traktörpanna för långkok och som vanlig stekpanna. MODELL Y kan matchas med andra köksredskap i den glänsande kopparserien MJÖLNER.

Läs mer
 Vargen & Thor - FENIX COPPER Bestickset

Exklusivt bestickset med hamrad yta i koppar. Besticksetet FENIX COPPER från Vargen & Thor består av 16 delar. Besticken har en fin tyngd och balans samt en unik design som gör sig vacker på middagsbordet. FENIX COPPER kan matchas med andra köksredskap i den glänsande kopparserien MJÖLNER.

Läs mer
 Köksset - 3 delar (förkläde, grytlappar, skärbräda)

Gör matlagningen roligare, skäm bort dig och ditt kök med lyxiga kökstillbehör! Exklusivt köksset om 3 delar, med handgjorda produkter i toppklass. Detta paket innehåller ett slitstarkt förkläde och matchande grytlappar tillverkat i 100% italiensk buffelskinn, en massiv skärbräda i valnöt (50 x 30 cm). Snygga som praktiska detaljer att ha synligt som inom nära räckhåll. Perfekt gåva till hemmakocken!

Läs mer
 Sens Olive - Pizzaskärare

Pizzaslicer med vasst blad i rostfritt stål och handtag i olivträ som ger ett bra grepp när skär upp din nybakade pizza. Pizzaslicern är 20 cm lång. Handdisk rekommenderas.

Läs mer
 DeliVita - Pizzaskärare

Få perfekta pizzabitar varje gång med denna pizzaskärare från DeliVita. Pizzaskäraren har ett rejält och vasst blad i rostfritt stål och handtag i olivträ. Pizzabagarens favoritredskap!

Läs mer
 Förkläde i läder - Cognac/Brun

Ett snyggt förkläde får dig att se ut som ett proffs när du lagar mat, samtidigt som du skyddar dina kläder från skvätt och stänk. Förklädet är handgjort i Holland och tillverkat i 100% italiensk buffelläder, har en stilren och funktionell design med en läcker cognacs färgad brun ton. Ett flexibelt läderförkläde med justerbara remmar i nacke och midja som ger en behaglig och följsam passform. Har även en praktisk rem fram att hänga din handduk, smidigt att torka av händer under matlagningen.

- Tillverkat för hand
- 100% italiensk buffelläder
- Skyddar dina kläder
- Avtorkningsbart

Läs mer
 


Grytlappar 2pack - läder (Cognac/brun)

Exklusiva grytlappar i snygg cognacsfärgad brun ton. Slitstarka grytlappar av hög kvalitet i handgjord design, är tillverkade i 100% italiensk buffelläder. Avtorkningsbara och enkla att rengöra med en fuktig trasa. Varje grytlapp har dessutom en ögla för upphängning och blir en snygg som praktisk detalj att ha inom räckhåll och synhåll i ditt kök. Grytlapparna säljs i 2-pack.

- Tillverkade för hand
- 100% italiensk buffelläder
- Avtorkningsbara

Läs mer
 


Skärbräda Mahogny & Valnöt (50 x 30 cm)

Robust skärbräda med lyxig design i mahogny och valnöt av hög kvalitet. Den släta och stavlimmade designen gör den enkel att hålla ren och smidig att använda i köket. En stor träskärbrädan med måtten 50 x 30 cm, som kan användas till många kreativa och smakfulla områden i köket. Snygg och dekorativ skärbräda, uppläggningsbricka eller serveringsbricka för både hacka, tranchera och lägga upp kött och grönsaker direkt till servering.

Läs mer
 Champion - Elektrisk bordsgrill XXL

Med Champions bordsgrill XXL kan du grilla kött, fisk eller grönsaker till det stora sällskapet, året om. Du kan ställa grillen på bordet och låta alla tillaga sina ingredienser på nolltid. Den generösa grillplattan på 47x32cm har en slät yta samt en räfflad yta som möjliggör både grillning och stekning. Den utdragbara droppbrickan och avtagbara grillplattan med non-stick yta gör rengöringen enkel.

Läs mer
 


Champion - Fritös 3,0 liter

Champion Fritös har en rymlig volym på 3 L och du kan enkelt fritera pommes, kycklingvingar eller lökringar till hela familjen. Fritösen är tillverkad i rostfritt stål och med den tydliga termostaten ställer du enkelt in önskad värme, från 130-190°C.

Läs mer
 


Champion - Aero Fryer 3,5L Medium

Med Champion Aero Fryer 3,5L lagar du snabbt och enkelt hälsosam mat till hela familjen. Oavsett om du tillagar klassiska pommes frites, starka kycklingvingar eller broccoli i Champions varmluftsfritös får du en hälsosam tillagning med krispig yta. Lägg i maten, ställ in temperatur och tid, starta. Resten sköter sig själv. Temperaturen kan justeras mellan 80–200 C° och timern stänger automatiskt av Aero Fryern när utsatt tid är nådd.

Läs mer
 


Champion - Aero Fryer 5,6L XXL

Champions Air Fryer XXL är varmluftsfritösen som passar för den stora familjen eller större sällskapet. Oavsett om du tillagar klassiska pommes frites, starka kycklingvingar eller broccoli får du en hälsosam tillagning med krispig yta. Lägg i maten, ställ in temperatur och tid, starta. Resten sköter sig själv. Champions Air Fryer XXL tillagar upp till 5,6 liter av din favoritmat per omgång och har ett praktiskt handtag som underlättar vid förflyttning. Temperaturen kan justeras mellan 80–200 C° och timern stänger automatiskt av Air Fryern när utsatt tid är nådd.

Läs mer
 


Champion - Slowcooker 6,5l (Mattsvart)

Champions Slowcooker är till för dig som älskar goda grytor, pulled pork, chili con carne och andra smakrika långkok men inte vill lägga flera timmar vid spisen. Lägg i ingredienser, ställ in tid och temperatur och starta. Resten av jobbet gör slowcookern. Den generösa storleken på 6,5L möjliggör tillagning för det stora sällskapet och den uttagbara keramiska grytan är fin att servera ur.

Läs mer
 


Champion - Nutrition Blender Pro Digital

Med Champion Nutrition Blender Pro får du enkelt en hälsosam livsstil med färska smoothies och juicer. Utrustad med Auto-IQ, som genom ett unikt mixermönster ser till att resultatet blir perfekt. Fyll kannan med frukt, grönsaker, nötter eller is och den kraftfulla motorn och de specialformade knivbladen mixar allt slätt. Behållarna samt locken går att diska i diskmaskin.

Läs mer
 


Champion - Stavmixer 600W Kit

Champion Stavmixer 600W Kit är för dig som tycker om att laga mat och spendera tid i köket. Med denna stilrena stavmixer kan du göra det mesta – mixa, hacka, mosa eller vispa. Med ergonomisk design, kraftfull och tyst motor på 600W samt steglöst hastighetsreglage är detta en stavmixer som får jobbet gjort. I kittet ingår stavmixer, behållare, visp samt hacktillsats.

Läs mer
 


Champion - Sous Vide Precision Circulator

Med Champion Sous Vide är det lättare än någonsin att tillaga kött, fisk eller grönsaker hemma med perfekt resultat. Varje gång! Champions Sous Vide tillagar med en noggrannhet på +/- 0,1C° vilket ger ett mört och jämnt tillagat kött och du riskerar inte att grönsaker blir överkokta. Samtidigt behålls både saftighet, smak och färg i maten.

Läs mer
 


Champion - Vakuumförpackare

Champions vakuumförpackare förlänger matens hållbarhet upp till fem gånger, skyddar mot frysskador och marinerar kött snabbt och effektivt. Den är också ett perfekt val om du ska vakuumförpacka för Sous Vide-tillagning. Vakuumförpackaren levereras med fem vakuumpåsar, en rullpåse samt en slang för koppling till t.ex. vakuumbehållare. Champions vakuumförpackare är enkel att använda och gör att både smak och färskhet stannar kvar i din mat.

Läs mer
 


Champion - Vakuumförpackare - Rostfri

Med Champions helautomatiska vakuumförpackare förlänger du matens hållbarhet upp till 5 gånger. Denna vakuumförpackare har en mycket hög kapacitet på hela 20L/minut vilket gör att den kan användas såväl för hemmabruk som för kommersiell användning. De dubbla svetstrådarna ger en mycket tät försegling och vakuumförpackarens dubbla pumpar gör att maskinen klarar av en hög belastning och daglig användning.

Läs mer
 Kundtjänst

Måndag-Fredag: 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Betalning

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i hela
landet. Läs mer >