MyRangeCooker.se - Köpguide, vi hjälper dig hitta din drömspis!


Historia


Lofra grundades 1956 av bröderna Lovato som under efterkrigstiden återanvände krigsmaterial för att producera gasspisar i rostfritt stål för hushållsbruk. På 80-talet tog produktionen fart ordentligt då Lovato brödernas söner tog över företaget. Sönerna satsade engagerat på produktutveckling och blev en av de ledande spistillverkarna i Italien. Nya spisdesigner tog form, såsom Curva med sin patenterade välvda front och Dolce vita med sin traditionella spisdesign. Även inbyggbara ugnar och hällar blev en större del av sortimentet.

Då som nu sker tillverkningen strax utanför Venedig i den lilla byn Torreglia i norra Italien. Spisarna tillverkas för hand med väl utvalda materialval. Med en lång tradition, kärlek för matlagning och teknologi i framkant får du en spis i världsklass.

Från Lofra erbjuder vi idag allt från en lyxig spis till ett fulländat kökspaket med spis, stänkskydd, fläkt, diskmaskin och kylskåp. Lofras spisar präglas av italiensk design och finns tillgängliga i allt från 60 till 150 centimeters bredd i en mängd olika färg och detaljval. Välj mellan gas, induktion eller keramisk häll samt varierande antal ugnar. Lofra – en liten bit av Italien i ditt kök!Dolce vita Series


Dolce Vita med sitt breda sortiment av produkter kännetecknas av traditionell spisdesign och genomarbetade vackra detaljer. Välj mellan mässing, bons eller kromdetaljer och en mängd olika färgkombinationer. Med teknik och funktioner i absoluta toppklass som passar hemmakocken likväl som den professionella. Här får du en spis som lever upp till förväntningarna och passar för all sorts matlagning i ditt kök. I Dolce Vita serien finner du förutom spisar bland annat kylskåp, diskmaskiner, mico och kaffemaskiner som kompletterar din spis och ger ditt kök ett enhetligt utseende.


Se alla spisar från Dolce Vita Brass Edition >

Se alla spisar från Dolce Vita Chrome Edition >

Se alla spisar från Dolce Vita Bronze Edition >
Curva series


Professional Curva från italienska Lofra är spisen för dig som vill göra ett statement i ditt kök. Curvas patenterade design på den välvda fronten ger spisen sitt karakteristiska utseende. Välj mellan 10 olika färgval samt gas eller induktionshäll. En unik komposition av modern spisdesign och världsledande teknologi!


Se alla spisar från Curva Series >
Inbyggbart


Att bygga in vitvaror blir allt mer modernt och är ett bra sätt att spara plats i ditt kök. Från Lofras Dolce Vita serie erbjuder vi inbyggbara ugnar, hällar, mikrovågsugnar, rangetops och kaffemaskiner. Kombinera vitvarorna helt utefter egna önskemål och designa ditt eget drömkök. Låt genuin kvalitet och modern teknologi mötas på bästa sätt i en vacker design.


Se alla inbyggbara produkter från Lofra >
Kökslösningar


Nu kan du äntligen köpa en komplett kökslösning från Lofras exklusiva serie, Dolcevita till förmånliga paketpriser. Köp en spis och komplettera med kylskåp och diskmaskin i samma traditionella italienska stil! Dolce vita är serien från Lofra som kännetecknas av den absolut senaste teknologin med vackra detaljer i mässing, krom eller brons. Vitvaror i samma serie ger ditt kök ett enhetligt och genomarbetat utseende.


Se alla kökslösningar från Lofra >Storleksval
Komplettera din spis med tillbehör


Se alla tillbehör från Lofra >


Lofra – En liten bit av Italien i ditt kök!


Hela Lofras katalog hittar du här >

Låt dig inspireras av Lofra och vackra kök från hela världenKundtjänst

Måndag-Fredag: 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Betalning

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i hela
landet. Läs mer >