Rangetop från MyRangeCooker.se

En inbyggbar rangetop ger ditt kök en modern och exklusiv look. En rangetop erbjuder dig fantastiska matlagningsegenskaper och är mycket effektiv. Välj bland olika stilar - vi har rangetopen för dig!


Steel Ascot - Induktionshäll 90 cm (Rostfri/krom)

Skapa elegans i ditt kök genom små detaljer! En klassisk inbyggbar induktionshäll 90 cm från italienska Steel. Induktionshällen ingår i serien Ascot som kännetecknas av modern design med inspiration och detaljer i brittisk stil. Denna induktionshäll har ett stilfullt yttre i rostfritt med vackra utsmyckade vred i krom, 5 effektiva induktionszoner och digital display som snabbt hjälper dig att hitta den perfekta temperaturen. Induktionshällen från Ascot ger dig möjlighet att laga mat med stil alla dagar i veckan!

- 5 Induktionszoner
- Elegant och modern design
- Finns i 9 färger och 4 detaljfärger
- Exklusiva vred i brittisk stil

Läs mer
 Steel - Genesi - Induktionshäll 90 cm - Rostfri/Krom

Funktionell induktionshäll för den professionella hemmakocken! Genesis - en modern inbyggbar induktionshäll från italienska Steel. En clean och stilren finish i rostfritt stål av hög kvalitet och exklusiva detaljer i krom som ger dig en förstklassig upplevelse och känsla att laga mat i ett äkta restaurangkök. Denna induktionshäll är 90 cm bred, en stor matlagningsyta med flexinduktion och 5 effektiva induktionszoner som regleras enkelt via frontbelagda vred. En spishäll med massor av karaktär för den riktiga matentusiasten!

- Modern och stilren finish i borstad stål
- Flexinduktion med 5 matlagningszoner
- Exklusiva vred i krom

Läs mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induktionshäll 90 cm (Rostfri)

Enfasi-Design40 - En professionell induktionsspis från italienska steel, som levererar en träffsäker matlagningsupplevelse i köket! Stilsäker och rymlig induktionsspis i rostfri finish, med reglerbara vred i borstat stål som hanteras enkelt via frontpanelen. Denna induktionshäll är 90 cm bred, har 3 kraftfulla induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner och där samtliga zoner kan användas med smart boost-funktion. Utmärkt och enkel att använda vid olika typer av matlagningsstilar - perfekt när du vill tillaga och bereda fler rätter samtidigt!

- 3 induktionszoner & 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del av Enfasi-kollektionen
- Ger ditt kök en enhetlig look
Läs mer
 Steel - Enfasi Design40 - Induktionshäll 90 cm - All Black

Enfasi-Design40 - En professionell induktionsspis från italienska steel. Exklusiv mattsvart finish i industriell design som levererar en träffsäker matlagningsupplevelse i köket! En stilsäker och rymlig spis att laga mat på, med svarta ställbara vred som hanteras enkelt via frontpanelen. Denna induktionshäll är 90 cm bred, har 3 kraftfulla induktionszoner, 2 FLEX-induktionszoner och där samtliga zoner kan användas med smart boost-funktion. Utmärkt och enkel att använda vid olika typer av matlagningsstilar - perfekt när du vill tillaga och bereda fler rätter samtidigt!

- 3 induktionszoner & 2 FLEX-induktionszoner
- Boost-funktion
- En del av Enfasi-kollektionen
- Ger ditt kök en enhetlig look

Läs mer
 Lofra - Rangetop 120 cm (Svart/Mässings-detaljer)

Nästa generation av matlagning är äntligen här - Rangetopen! Dolce Vita är Lofras Premium collection. Ranegtopen erbjuder dig fantastisk matlagning med 4 gasbrännare i toppklass, 1 keramisk häll med två värmezoner och en gjutjärnsplatta med räfflad yta.

- 4 gasbrännare
- 1 keramisk häll
- 1 gjutjärnsplatta
- Exklusiva detaljer i mässing
- 3 års garanti

Läs mer
 Kökspaket - Lofra Dolce Vita (Rangetop + fläkt + stänkskydd + inbyggbar ugn + kombiugn) Gas

Äntligen ett komplett kökspaket med en professionell rangetop från vår exklusiva kollektion Lofra - Dolce Vita. Kökspaketet inkluderar en rangetop för all matlagning på spis, stänkskydd, fläkt, en modern multifuktionsugn samt en kombiugn med mico funktion. Den främsta teknologin kombinerat med vackra detaljer i mässing ger ditt kök en professionell och exklusiv lösning för all sorts matlagning. Lofra - en liten bit av Italien i ditt hem!

• Energiklass A
• Högklassig teknologi
• Exklusiva detaljer

Läs mer
 Kökspaket - Lofra Dolce Vita (Rangetop + diskmaskin + kylskåp + fläkt + stänkskydd + inbyggbar ugn + kombiugn + Kaffemaskin) Gas

Äntligen ett komplett kökspaket med en professionell rangetop från vår exklusiva kollektion Lofra - Dolce Vita. Kökspaketet inkluderar en diskmaskin, kylskåp i toppklass, en rangetop för all matlagning på spis, en modern multifuktionsugn, en kombiugn med micro funktion samt en professionell kaffemaskin. Den främsta teknologin kombinerat med vackra detaljer i mässing ger ditt kök en professionell och exklusiv lösning för all sorts matlagning. Lofra - en liten bit av Italien i ditt hem!

• Energiklass A
• Högklassig teknologi
• Exklusiva detaljer
• Finns i 3 färgval

Läs mer
 Kundtjänst

Måndag-Fredag: 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Betalning

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i hela
landet. Läs mer >