KATEGORIER

Betalning

Köp ett färdigt spispaket


Passa på att köpa spis, fläkt och stänkskydd samtidigt till ett mycket förmånligt pris!
Köp ditt spispaket här >

Induktionsspisar


Skapa en stilren och modern look i ditt kök med en induktionsspis.
Köp induktionsspis här >

Köp både en spis och vinkylFå 30% rabatt när du köper både en spis och vinkyl från oss.
Se våra paket här >

VarumärkenHistoria


En kylig Februaridag i Storbritannien 1920 grundades Stoves. Idag 97 år senare, är Stoves en av de största spistillverkarna i Storbritannien vars spisar värmer upp kök världen över. Till skillnad från många av dess konkurrenter tillverkar Stoves fortfarande sina spisar på hemmaplan i Storbritannien. Spisarna byggs och monteras för hand i fabriken vilket ger dig en spis av garanterat högsta kvalitet. Ett gediget hantverk kombinerat med teknologi i framkant. Stoves engagemang för att bygga spisar som håller över lång tid har inspirerat över 4 generationer av matlagare och professionella kockar. Och även om Stoves produkter är i ständig förnyelse och förbättring kvarstår samma engagemang som för 97 år sedan. Att erbjuda fantastiska spisar som låter kreativiteten i köket flöda!Richmond Series


Richmond är en serie av klassiska spisar, präglade av engelsk design med högklassiga tekniska funktioner. Med flera ugnar och ännu fler ungs funktioner är möjligheterna till att laga välsmakande mat oändliga. Välj mellan en modern induktionshäll och kockarnas favorit, gashällen. Det finns en Richmond spis som passar i alla hem, efter just dina behov.


Se alla spisar från Richmond Series >


Custom made

Unikt för Richmond Series är möjligheten att få din rangecooker i valfri färg. Kanske vill du matcha ditt kök i samma kulör? Allt vi behöver från dig är en färgkod – resten fixar vi!

Kontakta kundtjänst för mer information om custom made >Serling Series


Sterling är en serie moderna spisar med stilrena linjer och teknologi i framkant. En exklusiv spis som imponerar på matentusiaster världen över. Tre till fyra ugnar ger dig möjligheten att tillaga olika sorters mat, på en och samma spis. Välj mellan svart eller rostfri finish samt gas eller induktionshäll. Vilket utförande passar bäst i ditt kök?


Se alla spisar från Sterling Series >


Storleksval
Komplettera dig spis med tillbehör


Se alla tillbehör från Stoves >


Stoves - Make a statement

Se hela Stoves produktkatalog här>

Låt dig inspireras av Stoves och vackra kök från hela världen
Kundtjänst

Mån-fre 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Hitta rätt Range Cooker!

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper dig
och vi kan fixa installations-
tekniker i
hela
landet.

Läs mer >