Övrigt från MyRangeCooker.se

KATEGORIER

Betalning

Varumärken

Presentkort

Köp ett färdigt spispaket


Passa på att köpa spis, fläkt och stänkskydd samtidigt till ett mycket förmånligt pris!
Köp ditt spispaket här >

Induktionsspisar


Skapa en stilren och modern look i ditt kök med en induktionsspis.
Köp induktionsspis här >

Köp både en spis och vinkylFå 15% rabatt när du köper både en spis och vinkyl från oss.
Se våra paket här >

Övriga tillbehör till de spisar vi säljer på vår site hittar du här, som extra ugnsplåtar, wok-ringar m.m.


Vargen & Thor - ARVET Medium

Matcha detaljerna på din spis med en traktörpanna, en kastrull och en kniv i svart och mässing! Modell X är en traktörpanna à 28 cm med hamrad svart yta och snabb och jämn värmespridning. Kastrullen VIGGO i samma design mäter 16 cm i diameter och ämnar sig perfekt för t.ex. såstillredning. Kockkniven ROY har äkta mässing i botten, är greppvänlig och ger perfekt balans i handen.

Läs mer
 Vargen & Thor - ARVET Small

Matcha detaljerna på din spis med en traktörpanna och en kniv i svart och mässing! Modell X är en traktörpanna à 28 cm med hamrad svart yta och snabb och jämn värmespridning. Kockkniven ROY har äkta mässing i botten, är greppvänlig och ger perfekt balans i handen.

Läs mer
 Vargen & Thor - MJÖLNER Deluxe

Ett fint kök förtjänar ett minst lika fint köksset! MJÖLNER är Vargen & Thors unika serie med kastruller, stekpannor och bestick i hamrat koppar. I detta set får du kockkniven ROY, traktörpannan Modell X, kastrullerna VERA à 1L och MIRANDA à 4L samt FENIX COPPER, ett bestickset om 16 delar.

Läs mer
 Lofra - Droppskydd Kylskåp 90 cm (med djup 69,2 cm)

Droppskydd i slagtålig PP-plast anpassat till Lofras kylskåp (med djup 69,2 cm). Placera detta droppskydd under ditt kylskåp, för extra säkerhet mot vattenläckage på golv och köksinredning. Droppskyddet är utformat för att låta vatten rinna mot den främre kanten vilket ger dig chansen att upptäcka även mindre vattenläckor i god tid. Väldigt enkel att tömma och rengöra.

Läs mer
 Lofra - Wokring

Wokring i gjutjärn från Lofra som passar till alla Lofras gasspisar. Lägg wok-ringen enkelt på hällen och placera din wok-panna ovanpå - nu är du redo att woka!

Läs mer
 


Lofra - Gjutjärnsplatta

Grilljärn i gjutjärn från Lofra som passar till alla Lofras gasspisar. Grilljärnet har en räfflad yta och är mycket enkelt att placera och ta av från hällen. Unna dig lyxen av att kunna steka kött, fisk, kyckling, potatis och grönsaker med en känsla av nygrillat - vid varje måltid!

Läs mer
 


Lofra - Teppanyaki stekbord för gasspis

Teppanyaki stekbord i rostfritt stål som passar till alla Lofras gasspisar. Stekbordet är mycket tungt men är lätt att placera på hällen och står stadigt väl installerad.

Läs mer
 Lofra - Teppanyaki stekbord för keramisk häll

Teppanyaki stekbord i rostfritt stål som passar till alla Lofras spisar med keramisk häll. Stekbordet är mycket tungt men är lätt att placera på hällen och står stadigt väl installerad.

Läs mer
 Lofra - Dolcevita handtag till ugnsplåt

Smidigt handtag som passar till Lofras långpanna Dolce Vita på 60 cm. Med detta hjälpmedel kan du plocka ut och sätta in långpannan i ugnen utan att riskera att bränna dig.

Läs mer
 


Lofra - Sockel (H: 13,5 cm)

Sockel i rostfri finish från Lofra med en höjd på 13,5 cm. En sockel täcker benen framtill på spisen och ger en enhetlig look - det är detaljerna som ger den perfekta helhetskänslan i köket!

Läs mer
 Lofra - Kolfilter till Dolce Vita fläktar - 2 pack

Kolfilter från Lofra Dolce Vita. Kolfiltret är användbart i ungefär 1 år och passar till alla Lofra's Dolce Vita fläktar. Kolfiltret har en diameter på 186 mm.

Läs mer
 Lofra - Teleskopfot till Dolce Vita (1 st)

Extra fot (teleskop) till Dolcevita-serien från Lofra. Mått: min 90 - max 145 mm. Mått: hela spisen med fot: 850 - 905 mm. Fötterna köps styckvis.

Läs mer
 


Lofra - Teleskopfot till Dolce Vita (extra hög) 4-pack

Extra fot (teleskop) till Dolcevita-serien från Lofra. Mått fot: min. 145 - max. 185 mm. Mått: hela spisen med extra hög fot: 905 - 945 mm. 4-pack


Läs mer
 


Lofra - Dolce Vita handtag (Mässing)

Exklusiva handtag i mässing från Lofra. Köp till extra handtag i samma stil som spisarna från Lofra Dolce Vita-serien och få en helhet i ditt kök!
Handtagen kommer i 3 storlekar: 25, 55 och 85 cm.

Läs mer
 Lofra - Dolce Vita handtag (Krom)

Exklusiva handtag i Krom från Lofra. Köp till extra handtag i samma stil som spisarna från Lofra Dolce Vita-serien och få en helhet i ditt kök!
Handtagen kommer i 3 storlekar: 25, 55 och 85 cm.

Läs mer
 Lofra - Dolce Vita handtag (Brons)

Exklusiva handtag i brons från Lofra. Köp till extra handtag i samma stil som spisarna från Lofra Dolce Vita-serien och få en helhet i ditt kök!
Handtagen kommer i 3 storlekar: 25, 55 och 85 cm.

Läs mer
 Steel - Kolfilter till Genesi fläktar

Kolfilter till Steel Genesi fläktkåpa. Absorberar fett och fukt under matlagningen förhindrar dålig lukt i köket. Kolfiltret passar till alla Genesi fläktar.

• Passar till alla Steels Genesi fläktar

Läs mer
 Lofra - Hylla till kylskåp – Kylskåp

Hylla som passar till Lofras Dolce Vita kylskåp. Denna hylla passar till kylskåpets kyl del. Komplettera din Lofra kyl med fler smarta hyllor.

Läs mer
 Lofra - Hylla till kylskåp – Frys

Hylla som passar till Lofras Dolce Vita kylskåp. Denna hylla passar till kylskåpets frys del. Komplettera din Lofra frys med fler smarta hyllor.

Läs mer
 Vattenfilter till Lofra kylskåp

Vattenfilter som passar till Lofras Dolce Vita kylskåp. Filtret behövs bytas ut med jämna mellanrum.

Läs mer
 Kundtjänst

Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Handla säkert

PriceRunner Köpskydd

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i
hela
landet.

Läs mer >