Plåtar från MyRangeCooker.se

Stekplåtar, ugnsplåtar och bakplåtar från olika varumärken hittar du här. Vi har fyrkantiga, runda och rektangulära plåtar. Välj mellan olika färger - vi har plåtar med gräddvit och svart emaljering!


Lofra - Dolce Vita bakplåt till sidougn, Blue

Originalplåtar från Lofras spisserie, Dolce Vita. Bakplåtarna har en blå emaljering och finns i olika storlekar. Denna plåt har måtten: 22,5 x 38 cm (bredd x djup).

Läs mer
 


Lofra - Bakplåt (L: 47 x B: 37 x D: 2,5 cm) Svart

Bakplåt från Lofra med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt har måtten: 47 x 37 cm (bredd x djup) och passar perfekt till spisar som är 60 cm breda.

Läs mer
 


Skeldervik - Pizzastål

Ett pizzastål låter dig njuta av en perfekt hemlagad pizza inom bara några minuter, direkt från din ugn. Pizzastålet är enkel att använda och placeras på ett grillgaller högst upp i ugnen med grill-funktionen på maxeffekt. Tack vare pizzastålets goda värmeledningsförmågan kan du återskapa de förhållande som man åstadkommer i vedeldad pizzaugn på 400 grader. Snabb gräddning som gör att du kan tillaga och baka allt från pizza, bröd, desserter och andra bakverk med fantastiskt resultat i klass med riktig restaurangkvalitet!

- Pizzastål för ugnen
- Enkel att använda
- Håller värmen - grädda flera pizzor på raken

Läs mer
 


Lofra - Dolce Vita långpanna huvudugn (60 cm) Blue

Originalpannor från Lofras spisserie, Dolce Vita. Långpannorna har en blå emaljering och finns i olika storlekar. Denna panna har måtten: 42,5 x 37 cm (bredd x djup).

Läs mer
 


Lofra - Dolce Vita bakplåt huvudugn (90 cm) Blue

Originalplåtar från Lofras spisserie, Dolce Vita. Bakplåtarna har en blå emaljering och finns i olika storlekar. Denna plåt har måtten: 63 x 37,5 cm (bredd x djup).

Läs mer
 


Steel - Lånpanna 30 cm

Långpanna 30 cm från Steel med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt passar till Steels serier: Genesi, Ascot, Enfasi och Oxford med 30 cm breda ugnar.

Läs mer
 Steel - Långpanna 60 cm

Långpanna 60 cm från Steel med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt passar till Steels serier: Genesi, Ascot, Enfasi och Oxford. Passar perfekt till 70 cm breda spisar med traditionell ugn.

Läs mer
 Steel - Långpanna 90 cm

Långpanna 90 cm från Steel med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt passar till Steels serier: Genesi, Ascot, Enfasi och Oxford. Passar perfekt till ugnar som är 90 cm breda.

Läs mer
 Kundtjänst

Måndag-Fredag: 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Betalning

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i hela
landet. Läs mer >