Plåtar från MyRangeCooker.se

Stekplåtar, ugnsplåtar och bakplåtar från olika varumärken hittar du här. Vi har fyrkantiga, runda och rektangulära plåtar. Välj mellan olika färger - vi har plåtar med gräddvit och svart emaljering!


Lofra - Dolce Vita bakplåt till sidougn, Blue

Originalplåtar från Lofras spisserie, Dolce Vita. Bakplåtarna har en blå emaljering och finns i olika storlekar. Denna plåt har måtten: 22,5 x 38 cm (bredd x djup).

Läs mer
 


Lofra - Bakplåt (L: 47 x B: 37 x D: 2,5 cm) Svart

Bakplåt från Lofra med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt har måtten: 47 x 37 cm (bredd x djup) och passar perfekt till spisar som är 60 cm breda.

Läs mer
 


Lofra - Dolce Vita långpanna huvudugn (60 cm) Blue

Originalpannor från Lofras spisserie, Dolce Vita. Långpannorna har en blå emaljering och finns i olika storlekar. Denna panna har måtten: 42,5 x 37 cm (bredd x djup).

Läs mer
 


Lofra - Dolce Vita bakplåt huvudugn (90 cm) Blue

Originalplåtar från Lofras spisserie, Dolce Vita. Bakplåtarna har en blå emaljering och finns i olika storlekar. Denna plåt har måtten: 63 x 37,5 cm (bredd x djup).

Läs mer
 


Steel - Långpanna 30 cm

Långpanna 30 cm från Steel med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt passar till Steels serier: Genesi, Ascot, Enfasi och Oxford med 30 cm breda ugnar.

Läs mer
 Steel - Långpanna 60 cm

Långpanna 60 cm från Steel med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt passar till Steels serier: Genesi, Ascot, Enfasi och Oxford. Passar perfekt till 70 cm breda spisar med traditionell ugn.

Läs mer
 Steel - Långpanna 90 cm

Långpanna 90 cm från Steel med svart emaljering som passar i fästena som finns i ugnen för ugnsgaller. Denna bakplåt passar till Steels serier: Genesi, Ascot, Enfasi och Oxford. Passar perfekt till ugnar som är 90 cm breda.

Läs mer
 Steel - Bakplåt 60 cm

Bakplåt från Steel i rostfritt stål. Denna bakplåt passar till Steels ugnar med 60 cm bredd i serierna Genesi och Ascot.

Läs mer
 Steel - Bakplåt 90 cm

Bakplåt från Steel i rostfritt stål. Denna bakplåt passar till Steels ugnar med 90 cm bredd i serierna Genesi och Ascot.

Läs mer
 Kundtjänst

Måndag-Fredag: 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Betalning

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper gärna
dig kontakta en installations-
tekniker i hela
landet. Läs mer >