KATEGORIER

Betalning

Köp ett färdigt spispaket


Passa på att köpa spis, fläkt och stänkskydd samtidigt till ett mycket förmånligt pris!
Köp ditt spispaket här >

Induktionsspisar


Skapa en stilren och modern look i ditt kök med en induktionsspis.
Köp induktionsspis här >

Köp både en spis och vinkylFå 30% rabatt när du köper både en spis och vinkyl från oss.
Se våra paket här >

Varumärken

Varumärken


MyRangeCooker.se hittar du Range Cookers och tillbehör från kända varumärken som Lofra, Falcon och Bertazzoni. Läs mer om våra varumärken här nedan.


Lofra

Lofra

Lofra är ett företag i norra Italien med hjärtat i matlagning, detaljer och produktion! Det som en gång startade som ett litet familjeägt företag, är idag ett stort företag med en fabrik i Torreglia på 33000 kvadratmeter. Trots sin storlek drivs företaget fortfarande med samma familjära kärnvärderingar. Med exklusiv design och teknologi i framkant ger Lofras Range Cookers dig en exklusiv känsla av Italien i ditt kök.


Hela Lofras katalog hittar du här >

Lofra färdigt spispaket

Lofra erbjuder färdiga spisp- och kökspaket från Dolce Vita-serien. Se alla paketprodukter här >


Lofra - Dolce Vita series

Steel

Steel

Sedan 1922 har Italienska Steel tillverkat eftertraktade spisar, kylskåp, mikrovågsugnar och övriga köksmoduler till försäljning över hela världen. Robusta, smakfulla och detaljrika är tre ord som bäst beskriver Steels produkter. Med sitt breda utbud av eleganta köksprodukter i olika levande färger, detaljer, storlekar och egenskaper har Steel något för varje hem. Är du ute efter unik köksprodukt till hemmet är Steel rätt för dig. Här får du själv möjligheten att välja och mixa precis hur du vill utifrån Steels utbud på 9 färger och 4 detalj-färger. Välj mellan kollektionerna Ascot och Genesi.


Läs mer om Steel här >


Stoves

Stoves

Ända sedan 1920 har Stoves tillverkat spisar av hög kvalitet i Storbritannien. Idag är Stoves en av de största spistillverkarna i landet. Trots sin storlek utvecklas och tillverkas fortfarande alla spisar i fabriken i Storbrittanien. Spisarnas ursprung speglas tydligt utseendet då de präglas av klassisk engelsk design med en modern twist. Stoves - Make a statement!

Läs gärna mer om varumärket Stoves och kolla på våra inspirationsfilmer >
Katalog för Stoves Range Cookers >


Bertazzoni

Bertazzoni

I den italienska staden Guastalla, nära Parma, hittar vi företaget Bertazzoni. Regionen är känd för ingenjörskonst i världsklass och för dess rika matkultur i form av utsökta produkter så som parmaskinka, salami, mortadella och olika typer av utsökt pasta. Bertazzonis Range Cookers erbjuder dig det bästa av två världar och det är också en anledning till att matentusiaster, världen över, använder sig utav Bertazzonis produkter. Bertazzoni är kända för god kvalitet och lämnar 5 års garanti på alla sina spisar.

Se alla spisar från bertazzoni här >

Falcon

Falcon

År 1830 tog Falcon fram världens första kokspis. Idag är Falcon Europas främsta spistillverkare och tillverkar spisar som kännetecknas av snygg design och hög pålitlighet. Falcons kända, Rangemaster, är en del av AGA Rangemaster group som ligger bakom flera kända spisar så som AGA, Rayburn, Redfyre, Stanley, Falcon, Mercury och La Cornue. Falcons expertis och erfarenhet av spisar är oöverträffbar och varje spis tillverkas alltid med exakthet och precision.

Falcon - Best Range Cooker of the year 2015
Plus X Awards sätter fokus på innovativ teknik, extraordinär design samt användarvänlighet. År 2015 gick Falcon ur tävlingen som stora vinnare då de kammade hem utnämningen “Best Range Cooker of the Year 2015 - inom kvalité, design och användarvänlighet”. Ett kvitto på att Falcons produkter håller en hög kvalitet och standard.


Länkar

Köpguide >


Kundtjänst

Mån-fre 09:00-17:00
010 - 10 19 285

info@myrangecooker.se

Hitta rätt Range Cooker!

Frågor om gasinstallation?

Vi hjälper dig
och vi kan fixa installations-
tekniker i
hela
landet.

Läs mer >